Login voor onze actie prijzen!

Wat is een CMS?

Met het Content Management Systeem (CMS) automatiseert u het proces van het beheren, presenteren en publiceren van content voor internetsites. Een internetsite is voor iedereen toegankelijk via het World Wide Web.

Het belangrijkste kenmerk van een CMS is dat deze een scheiding realiseert tussen de content zelf en de presentatie van de content. De vormgeving en structuur van een site en de presentatie van informatie worden bij een CMS vooraf eenmalig vastgelegd in stramienen en sjablonen. Het beheer van de site bestaat daarna enkel nog uit het toevoegen, wijzigen of verwijderen van de content. Het CMS zorgt ervoor dat de content automatisch op de juiste plaats en in de juiste vorm op de site gepubliceerd wordt. Deze scheiding tussen inhoud en vormgeving biedt veel voordelen.


- eenvoudig in gebruik
- wijzigingen in de webwinkel zijn snel een eenvoudig
- zelf bepalen van de bevoegdheden voor uw webwinkel
- personalisering van de webwinkel

Het gebruik van een Content Management Systeem biedt voor het beheer van sites op het internet talloze voordelen namelijk:
Het CMS is het eenvoudig in gebruik voor het actueel houden van uw site. Te denken valt aan het publiceren van bedrijfsnieuws, productinformatie, prijzen, foto’s, en het online verkopen van uw producten.
Het CMS is gemakkelijker in de controle van bevoegdheden die veranderingen kunnen aanbrengen. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot welke delen van de website. De kans dat 'onbevoegden' per ongeluk goede content overschrijven of weghalen of de vormgeving en structuur geweld aandoen, kunt u uitsluiten.

Met het CMS kunt u uw eigen websites onderhouden, zonder technische kennis en HTML. Wijzigingen op de website kunt u nu zelf doen en niet meer afhankelijk van uw webbouwer of automatiseringsafdeling. Hierdoor kunnen de kosten van het beheer van uw website enorm dalen.

Met een CMS kunt u de informatie die een gebruiker op uw website te zien krijgt personaliseren. Dit betekent dat u een bezoeker alleen de informatie kunt laten zien, waarvan hij of zij eerder zelf heeft aangegeven dat die tot zijn of haar voorkeur behoort. Ook het selectief aanbieden van informatie die past.

Webwinkel module € 157,50


Een eigen winkeltje op het web. Met de E-shop module kunt u zelf producten toevoegen en prijzen invoeren. Bezoekers zijn in staat om via uw website producten te kopen. U kunt in de CMS volgen wie iets besteld heeft, wat iemand besteld heeft en welke omzet u heeft behaald. U draait meteen uw facturen en pakbon uit die automatisch gegenereerd worden. Eenvoudig te beheren en dé manier om snel meer omzet te behalen.