Login voor onze actie prijzen!

Over Complete Webwinkels

 
Complete Webwinkels is een onderdeel van EDENCO welke de nadruk legt op persoonlijke aandacht aan klanten. Vooral op het gebied van product advies en begeleiding.
Complete Webwinkels luistert goed naar de wensen van een klant, en brengt deze terug in uw webwinkel als een herkenbaar geheel.

Bij de ontwikkeling van een webwinkel is gebruik gemaakt van jarenlange ervaring op het gebied van 'content management systemen'. Dit zijn uitgebreide internet- systemen waarmee bedrijven zelf hun eigen webwinkel kunnen onderhouden. Zulke systemen zijn vaak erg duur en daarom eigenlijk meer geschikt voor organisaties die beschikken over grote budgetten voor hun webwinkel.
 
Complete Webwinkels is speciaal ontwikkeld om bedrijven die niet over zulke budgetten beschikken toch een professionele & kwalitatieve systeem te bieden. De voordelen van Complete Webwinkels boven andere aanbieders is dat ons systeem zelf gemakkelijk te onderhouden is en onze persoonlijke benadering is bij onze klanten een must.
 
Omdat onze systemen door een groot aantal klanten wordt gebruikt, worden de kosten gedeeld en kunnen deze dus laag blijven. U maakt echter wel gebruik van de techniek die is ontwikkeld voor de grote bedrijven'. Snelheid en kwaliteit zijn dus gegarandeerd! U kunt het vergelijken met de Formule 1. De 'state-of-the-art' techniek die ontwikkeld wordt voor de snelste raceauto's vindt u in aangepaste vorm terug in uw eigen personenauto.
 
Onze systemen worden continu doorontwikkeld, hierdoor worden steeds nieuwe opties en verbeteringen gerealiseerd. Al deze updates zijn ook voor u beschikbaar.