Login voor onze actie prijzen!

Website Hosting

Hosting


Wat is hosting?

Hosting is het verhuren van serverruimte waar u, als klant, uw website veilig op het internet kan plaatsen. Hosting biedt ook ondersteunende software, zodat u alle mogelijkheden op uw website(s) kan toepassen. Extra betalen voor VPS? Bij ons heeft iedere klant deze functionaliteit standaard automatisch.

Om u als klant niet te belasten met allerlei technische details biedt EDENCO u standaardpakketten aan. Uw keuze is daardoor snel en makkelijk gemaakt en u wordt niet belast met overbodige keuzes. Het standaardpakket biedt U meer dan voldoende ruimte voor uw website en heeft de volgende kenmerken:

* 500 MB webruimte
* Onbeperkt dataverkeer
* CGI, ASP en PHP
* 10 mailboxen (per mailadres 100Mb)
* 1 domeinnaam (.nl)
* 1 FTP account

Prijs: € 105,- excl. BTW per jaar

Content Management Systeem
Een content-beheersysteem of Contentmanagementsysteem is een web-applicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.

Naast een standaard CMS basispakket bieden wij u verschillende andere modules volledig geintregeerd aan, zoals:

* CMS Nieuws module € 105,- excl. BTW per jaar (wordpress)
* CMS Nieuwsbrief module € 87,50,- excl. BTW per jaar (pommo)
* CMS Webwinkel module € 157,50 excl. BTW per jaar (magento)

Wat zijn domeinnamen?

Een domeinnaam is uw unieke adres op Internet. Dit adres is opgebouwd uit verschillende delen, voor u zijn de eigenlijke 'naam' en de 'landextensie' van belang. U kunt bij ons een domeinnaam laten registreren, zodat alleen u dit adres kan gebruiken.

Registreren

Indien u weet welke domeinnaam u wilt gaan registreren, aan de linker kant van uw scherm kunt u bekijken of deze nog beschikbaar is en dat zo is kunt u deze via het aanvraagformulier aanvragen. Heeft u zelf nog geen naam bedacht voor uw website dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij zullen dan met u samen een passende naam bedenken voor uw website en/of webwinkel. Indien u momenteel nog geen plannen heeft voor een website en/of webwinkel maar wel in de toekomst, dan kunt u nu alvast een domeinnaam registreren. Zo weet u zeker dat uw domeinnaam niet door een ander gebruikt kan gaan worden.

Extensie    Prijs in € (p.j. excl. BTW)

.nl       € 20,-
.eu       € 30,-
.com       € 30,-
.net       € 30,-
.info       € 30,-
.nu       € 50,-
.be       € 20,-
.de       € 30,-
.pt       € 60,-
.shop       € 50,-

Onze domeinnaam en hosting prijzen lijken niet altijd de goedkoopste, dit komt doordat wij u niet willen verleiden met "mooie" akties waarna u ook de normale prijs betaalt. Overige domeinnamen en staffelkortingen op aanvraag, u kunt bij ons alle (land)extensies registreren.