Website Hosting

Hosting


Wat is hosting?

Hosting is het verhuren van serverruimte waar u, als klant, uw website veilig op het internet kan plaatsen. Hosting biedt ook ondersteunende software, zodat u alle mogelijkheden op uw website(s) kan toepassen. Extra betalen voor VPS? Bij ons heeft iedere klant deze functionaliteit standaard automatisch.

Om u als klant niet te belasten met allerlei technische details biedt EDENCO u standaardpakketten aan. Uw keuze is daardoor snel en makkelijk gemaakt en u wordt niet belast met overbodige keuzes. Het standaardpakket biedt U meer dan voldoende ruimte voor uw website en heeft de volgende kenmerken:

* 500 MB webruimte
* Onbeperkt dataverkeer
* CGI, ASP en PHP
* 10 mailboxen (per mailadres 100Mb)
* 1 domeinnaam (.nl)
* 1 FTP account

Prijs: € 105,- excl. BTW per jaar

Content Management Systeem
Een content-beheersysteem of Contentmanagementsysteem is een web-applicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.

Naast een standaard CMS basispakket bieden wij u verschillende andere modules volledig geintregeerd aan, zoals:

* CMS Nieuws module € 105,- excl. BTW per jaar (wordpress)
* CMS Nieuwsbrief module € 87,50,- excl. BTW per jaar (pommo)
* CMS Webwinkel module € 157,50 excl. BTW per jaar (magento)

Wat zijn domeinnamen?

Een domeinnaam is uw unieke adres op Internet. Dit adres is opgebouwd uit verschillende delen, voor u zijn de eigenlijke 'naam' en de 'landextensie' van belang. U kunt bij ons een domeinnaam laten registreren, zodat alleen u dit adres kan gebruiken.

Registreren

Indien u weet welke domeinnaam u wilt gaan registreren, aan de linker kant van uw scherm kunt u bekijken of deze nog beschikbaar is en dat zo is kunt u deze via het aanvraagformulier aanvragen. Heeft u zelf nog geen naam bedacht voor uw website dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij zullen dan met u samen een passende naam bedenken voor uw website en/of webwinkel. Indien u momenteel nog geen plannen heeft voor een website en/of webwinkel maar wel in de toekomst, dan kunt u nu alvast een domeinnaam registreren. Zo weet u zeker dat uw domeinnaam niet door een ander gebruikt kan gaan worden.

Extensie    Prijs in € (p.j. excl. BTW)

.nl       € 20,-
.eu       € 30,-
.com       € 30,-
.net       € 30,-
.info       € 30,-
.nu       € 50,-
.be       € 20,-
.de       € 30,-
.pt       € 60,-
.shop       € 50,-

Onze domeinnaam en hosting prijzen lijken niet altijd de goedkoopste, dit komt doordat wij u niet willen verleiden met "mooie" akties waarna u ook de normale prijs betaalt. Overige domeinnamen en staffelkortingen op aanvraag, u kunt bij ons alle (land)extensies registreren.